Kako da se prijavim na Sportifico mrežu kao igrač?

Popuni formular: Na Sportifico mrežu ćeš se prijaviti tako što ćeš da popuniš i pošalješ formular na našem sajtu.

Potvrdi prijavu: Nakon toga će ti stići email poruka u kojoj je potrebno da klikneš na link “Potvrđujem da sam sportista”.

Potvrdi sportski identitet: U sledećem koraku je potrebno da potvrdiš svoj sportski identitet tako što ćeš na email adresu comms@sportifico.com ili u poruci na našem Facebook profilu poslati svoje slike sa terena, sa saigračima ili trenerom. Možeš da nam pošalješ i sliku registracije, članske karte iz kluba, isečke iz novina ili svoj sportski video.

Aktiviraj profil: Nakon što si nam potvrdio da si fudbaler ili fudbalerka, poslaćemo ti još jednu email poruku u kojoj je aktivacioni link za tvoj Sportifico nalog.

Tapni ili klikni na njega i doći ćeš na stranicu na kojoj najpre treba da upišeš lozinku koju ćeš koristiti da bi pristupio svom Sportifico nalogu.

Predlažemo ti da lozinka ne bude previše jednostavna, ali i da možes da je zapamtiš, jer ne preporučujemo da je zapisuješ bilo na uređaju ili papiru. Lozinku u svakom trenutku možeš da promeniš u podešavanjima za svoj nalog.

Popuni profil: U sledećem koraku, treba da upišeš opšte informacije o sebi: pol, datum rođenja, državu i grad u kojima se baviš fudbalom.

Na sledećem ekranu upiši klub za koji igraš, a ukoliko nemaš klub upiši da si slobodan igrač. Ako si pod ugovorom, upiši datum isteka ugovora, ili izaberi opciju “Nisam pod ugovorom”. Na kraju ovog koraka, izaberi svoj trenutni status: U klubu, Tražim klub ili Završena karijera.

U sledećem koraku definiši svoje telesne atribute: visinu, težinu i označi da li se bolje služiš levom, desnom ili podjednako obema nogama.

Na poslednjem koraku pre aktivacije naloga, treba još da definišeš primarnu i sekundarne pozicije na kojima igraš na terenu.

Na kraju, tapni na dugme “Završi” i spreman si da preuzmeš mobilnu aplikaciju i pridružiš se Sportifico zajednici!