Kako da se prijavim na Sportifico mrežu kao trener?

Popuni formular: Na Sportifico mrežu ćeš se prijaviti tako što ćeš da popuniš i pošalješ formular na našem sajtu.

Potvrdi prijavu: Nakon toga će ti stići email poruka u kojoj je potrebno da klikneš na link “Potvrđujem da sam sportista”.

Potvrdi sportski identitet: U sledećem koraku je potrebno da potvrdiš svoj sportski identitet tako što ćeš na email adresu comms@sportifico.com ili u poruci na našem Facebook profilu poslati svoje slike sa terena sa timom, sliku svoje trenerske licence ili članske karte iz kluba.

Aktiviraj profil: Nakon što si nam potvrdio da si trener fudbala, poslaćemo ti još jednu email poruku u kojoj je aktivacioni link za tvoj Sportifico nalog.

Tapni ili klikni na njega i doći ćeš na stranicu na kojoj najpre treba da upišeš lozinku koju ćeš koristiti da bi pristupio svom Sportifico nalogu.

Predlažemo ti da lozinka ne bude previše jednostavna, ali i da možes da je zapamtiš, jer ne preporučujemo da je zapisuješ bilo na uređaju ili papiru. Lozinku u svakom trenutku možeš da promeniš u podešavanjima za svoj nalog.

Popuni profil: U sledećem koraku, treba da upišeš opšte informacije o sebi: pol, datum rođenja, državu i grad u kojima se baviš fudbalom.

Na sledećem ekranu upiši koji klub treniraš, ili ako trenutno nemaš klub ostavi prazno polje. Ako si pod ugovorom, upiši datum isteka ugovora, ili izaberi opciju “Nisam pod ugovorom”. Na kraju ovog koraka, izaberi svoj trenutni status: U klubu, Tražim klub, Slobodan trener ili U penziji.

Na poslednjem koraku pre aktivacije naloga definiši koju trenersku licencu poseduješ odabirom iz padajućeg menija (Sertifikat za trenera fudbala, UEFA B Licenca, UEFA A Licenca ili UEFA PRO Licenca), koja je tvoja trenerska pozicija (Glavni trener, Pomoćni trener, Fizio trener ili Trener golmana), i koju starosnu grupu treniraš (U12, 13-14, 15-16, 17-18 ili Seniori).

Na kraju, tapni na dugme “Završi” i spreman si da preuzmeš mobilnu aplikaciju i pridružiš se Sportifico zajednici!