Šta je Sportifico?

Sportifico je društvena mreža za perspektivne sportiste koja ti omogućavada se povežeš i komuniciraš sa saigračima, trenerima i širom sportskom zajednicom, potpuno besplatno!

Objavljuj najvažnije trenutke iz svoje sportske karijere – mečeve, treninge, postignuća – i kreiraj ličnu statistiku koja će biti deo tvog jedinstvenog fudbalskog CV profila.

Kao trener, organizuj tim, zakazuj treninge, utakmice, lekarske preglede i ostale sportske događaje, a svi zajedno možete da razmenjujete poruke u grupnim i ličnim čet/chat kanalima.

Šta sve možeš na Sportifico mobilnoj aplikaciji:

Da napraviš svoj fudbalski profil i predstaviš se ličnim podavima, klubom, fizičkim osobinama, pozicijom na kojoj igraš, istorijom karijere i fudbalskom biografijom.

Da objavljuješ učinak, obogaćen slikama i opisima, sa utakmica i treninga i od tih podataka gradiš ličnu statistiku koja je u svakom trenutku na tvom profilu i vidljiva celoj Sportifico mreži.

Da tražiš i povežeš se sa igračima i trenerima koji su bitni za tvoju karijeru.

Da pomoću TeamMates grupa imaš svu timsku komunikaciju u svakom trenutku na jednom mestu.

Kao trener, da pomoću timskog kalendara zakazuješ sve aktivnosti vezane za treninge, utakmice, zdravstvene provere i bilo šta drugo što odlučiš da radiš sa fudbalskim timom.

Kao igrač, da u svakom trenutku budeš obavešten o timskim obavezama i da u grupnom četu diskutuješ o detaljima vezanim za utakmice, trenigne i ostale teme.

Da ti saigrači, treneri i šira fudbalska zajednica podrže sportske veštine koje si pokazao na terenu.

Da četuješ 1 na 1 bilo kada sa bilo kim ko ti je postao prijatelj na Sportifico mreži.

Sa Sportifico aplikacijom, tvoj sportski život je u tvojim rukama.