ULOGUJ SE InfoFeed ProFeed Takmičenje

Preuzmi aplikaciju.

ISTRAŽI SPORTIFICO APLIKACIJU

ZAŠTO SPORTIFICO?

Zato što je društvena mreža za tvoju sportsku karijeru.

Sportifico okuplja isključivo aktivne sportiste i trenere. Ovde imaš priliku da se povežeš sa ljudima koji grade svoju sportsku karijeru. Tvoj sportski život i postignuća su glavna tema na Sportifico mreži. Podeli statuse i počni i ti da gradiš jedinstvenu sportsku biografiju i statistiku.

Budi spreman da se predstaviš globalnoj sportskoj zajednici pravih igrača i trenera.

Koje su funkcionalnosti na Sportifico mreži?

profil

Profil

Sportifico profil je tvoj identitet na mreži. Jedinstvena sportska biografija. Profesionalna statistika i tvoje sportske veštine. Tvoja karijera!

stats-2

Statusi i statistika

Odigrao si utakmicu? Objavi status koji automatski postaje deo tvoje lične statistike na profilu. Zabeleži svoj sportski napredak!

newsfeed

Newsfeed

Prati, komentariši i lajkuj statuse igrača i trenera. Predstavi se, stvori nove kontakte i šanse. Budi primećen na sportskoj društvenoj mreži.

chat

Čet

Poveži se sa igračima i trenerima na mreži i stvori nova prijateljstva. Pokreni razgovor i pronađi način za svoj sportski uspeh!

notifications

Notifikacije

Primaj obaveštenja koja su tebi važna. Zahtevi za prijateljstva, nove poruke, komentari, zakazani treninzi... Prave informacije u pravo vreme.

teammates-3

TeamMates

Alat za trenera da efikasno vode svoj tim. Pravite raspored zakazanih treninga i utakmica, uz sigurnu i privatnu timsku komunikaciju.

Upoznajte Sportifico članove i saznajte njihove utiske o mreži:

Stefan PetričevićUMFK, Fort Kent SAD

Student, 24 godine, najbolji desni bek nacionalnog koledž prvenstva SAD.

Sportifico pruža fudbalerima dodatnu motivaciju i šalje poruku da nema odustajanja. Za nas sportiste, motivacija je vrlo bitna.

Dalibor SavićIF Brommapojkarna, Švedska

Trener, UEFA PRO licenca, ekspert iz Srbije sa međunarodnom karijerom.

Mislim da je Sportifico potreban svakom ko želi da širi svoju sportsku mrežu, sarađuje sa kolegama i drugim fudbalskim klubovima.

Jovan JovanovićOFK Topličanin, Prokuplje

Napadač, 18 godina, nagrađen kao najperspektivniji sportista grada Prokuplja za 2016. godinu.

Konačno postoji društvena
mreža koja je posvećena našim karijerama, razvoju i napretku.

Marina PetkovićŽFK Crvena Zvezda, Beograd

Golman I tima i trener mlađih kategorija, UEFA B licenca, selektor U15 reperezentacije Beograda.

Kao igraču, a posebno treneru, Sportifico mi znači zbog olakšanog vođenja statistike. Redovan sam čitalac stručnih tekstova koje Sportifico objavljuje na svom ProFeed blogu.

Srbislav ErdeljanŽFK Rad, Beograd

Trener, UEFA C licenca, stručnjak za rad sa fudbalerkama u mlađim kategorijama.

Treneru koji želi da kreira
zdravu atmosferu za razvoj svojih igračica, od velikog je značaja isključuvo sportsko okruženje koje Sportifico pruža.

Miloš MićunovićFC Free Kick, Niš

Trener, UEFA B licenca, koordinator Mini-Maxi Lige u Nišu.

Sjajno je što kao trener mogu
da razmenim iskustva sa trenerima svih generacija i dobi, kao i da osetim delić atmosfere i ambijenta u kojima drugi rade.

Dušan VasićFK Morava / ŽFK Morava, Aleksinac

Trener, UEFA C licenca, učesnik brojnih FIFA seminara.

Informacije o treninzima i utakmicama koje prateći druge korisnike dobijam, utiču na poboljšanje sopstvenog kvaliteta rada sa mladim igračima i igračicama.

Aleksandar ÐuričićUFK Studentski Grad, Beograd

Napadač, 30 godina, fitnes trener, jedan od najboljih strelaca ekipe.

Ako napravim dobar rezultat na terenu, sve će to biti ispraćeno i evidentirano kroz moju statistiku na profilu. Ranije sam morao da pišem i čuvam isečke iz novina da bih pratio svoj učinak, sada je to mnogo jednostavnije.

Suzana TanaskovićŽFK Rad, Beograd

Desno krilo, 20 godina, najbolji asistent ekipe.

Mreža koja okuplja sve sportiste na jednom mestu i omogućava jednostavnu komunikaciju sa trenerima.

Zašto nam treba društvena mreža za perspektivne sportiste?

Tim fudbalera na terenu

Sport je univerzalni i nezamenljivi način da se fizički izrazimo – prirodna navika koja oblikuje naše telo, um i duh, kao i društvena aktivnost kojom razvijamo samopouzdanje i potvrđujemo identitet.

Za jedan deo svetske populacije sport predstavlja i način života, života koji je aktivan, sadržajan, ispunjujući i koji pruža priliku da se putuje, upoznaju nove kulture i stvaraju prijateljstva.

Sa druge strane, iako su digitalne platforme postale integralni deo naših života, nikada nije postojala društvena mreža dizajnirana da ispunjava potrebe upravo te globalne sportske zajednice.

Barem ne do sada.

Sport ovde živi

Sportifico je nova društvena mreža koja povezuje perspektivne sportiste.

U onlajn svetu informacione buke i digitalne zabave, Sportifico se izdvaja fokusom i svrhom – misijom da pojednostavi i obogati svakodnevni život svakog sportiste, igrača, trenera i celog tima, kao i da celom svetu pokaže njihov kvalitet.

Gradimo kulturu koja neguje čist i pošten sport u duhu transparentnosti, zdrave konkurencije i prijateljstva.

Od trenutka kada postanete član Sportifico društvene mreže, okruženje i alati koje vam Sportifico pruža omogućiće vam da iskažete svoje svakodnevne aktivnosti i dostignuća, tj. da se pokažete u najboljem mogućem svetlu.

Jedinstveni sportski portfolio

Sportifico pruža svim članovima mreže priliku da stvore ultimativni sportski portfolio. Kao igrač ili trener na Sportifico društvenoj mreži, možete da delite podatke o sebi, fotografije i utiske sa svake utakmice ili treninga.

Golovi, asistencije, startovi, skokovi, rezultati utakmica i svi ostali podaci koje podelite na tajmlajnu profila činiće statistiku Vaše čitave karijere – nju će moći da vidi svako ko se nalazi na Sportifico mreži.

Članovi mreže takođe će moći da potvrde Vaše veštine, u skladu sa sportom koji trenirate i Vašom ulogom u timu, pa će tako Vaša biografija imati dodatnu težinu i potporu. Sve navedeno za cilj ima da upravo Vi budete sportista sa kvalitetima koji su potrebni kako bi se upotpunio određeni tim. Rečju, na oku ste svima – trenerima, igračima i agentima.

Dakle, kompletna statistika i aktivnosti sa mreže, zajedno sa podrškom i preporukama Vaših prijatelja i saigrača, činiće jedinstveni i najsveobuhvatniji lični sportski portfolio na svetu.

Svako ko poželi da pogleda Vaš profil dobiće detaljan i transparentan portret Vaših sposobnosti – veština u kojima se izdvajate od drugih, kao i onih na kojima svakodnevno radite kako biste postali bolji.

Jednostavna i efikasna organizacija tima

TeamMates je alat u okviru Sportifico društvene mreže koji podiže organizaciju sportskog života na potpuno novi nivo i, što je jednako važno, idealno se uklapa u digitalne živote kakve danas svi vodimo.

TeamMates pruža jednostavan i efektan način za trenere da organizuju aktivnosti svoje ekipe, a istovremeno omogućuje laku i preciznu komunikaciju unutar tima u realnom vremenu – bilo da su u pitanju treninzi, utakmice ili druge timske aktivnosti.

Kalendar događaja brine se o tome da igrači nikada ne propuste ni najmanju informaciju – dostupna su blagovremena obaveštenja o mečevima, treninzima i ostalim ekipnim događajima, a opcija grupnog dopisivanja celom timu omogućuje da svakodnevno diskutuje o najrazličitijim temama.

Povezivanje sporta

Naša vizija jeste da međusobno povežemo aktere u svetu sporta sa ciljem da svi  sportski profesionalci budu primećeni, da dobiju mogućnost da komuniciraju i predstave svoje sposobnosti kako bi stvorili priliku za uspeh.

Sportifico je u potpunosti fokusiran na napredak svojih članova stvaranjem prijateljstava, deljenjem znanja, kao i komunikacijom i saradnjom sa ljudima koji mogu da Vam pomognu u tome da postanete najbolja verzija sebe.

Negovanjem zatvorenog, sportskog okruženja bez spoljnih smetnji, u okviru kojeg sportski akteri mogu da ostvaruju kvalitetne veze i zajedničku korist, misija Sportifico društvene mreže može da se sumira jednostavnim sloganom: Povezivanje sporta!

Da li si spreman da nam se pridružiš i
načiniš sledeći korak u sportskoj karijeri?

Prijavi se za članstvo
Treniraš fudbal? (Igrač ili trener)
Postani član društvene mreže za sportiste!