Upoznajte Sportifico članove

Andrija Milić: FK Jagodina

Andrija Milić ima 16 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog u FK Jagodina

Andrija je sa Sportifico zajednicom podelio svoj učinak sa dve utakmice Kadetske lige Srbije iz prvog dela sezone na kojima je odigrao 155 minuta i zabeležio dva gola i jednu asistenciju. Pored toga, imao je sedam šuteva u okvir i tri van okvira gola, kao i 12 uspešnih startova, a jednom je bio igrač utakmice.

Kapiten ekipe je u utakmici odigranoj 14. novembra protiv ekipe FK Teleoptik proveo svih 90 minuta u igri i postigao dva pogotka u pobedi njegove ekipe rezultatom 0:3. Na tom meču zabeležio je i pet uspešnih startova i kao najzaslužniji za pobedu njegove ekipe poneo epitet igrača utakmice.11

Ovaj šesnaestogodišnjak iz Jagodine je u pobedi rezultatom 2:1 pred domaćom publikom upisao asistenciju za pogodak njegove ekipe protiv ekipe FK Šumadija iz Kragujevaca. Na ovoj utakmici proveo je 65 minuta u igri i imao sedam uspešnih startova, dva šuta u okvir i jedan van okvira gola.

Andrija je postao deo Sportifico društvene mreže u novebru 2016. godine, a na mreži je, pored svog učinka sa ovih utakmica, podelio i status sa treninga.