“Desetka“ Čukaričkog – pravi primer Sportifico sportiste

Zehrudin Mehmedović, igrač omladinske selekcije FK Čukarički, družio se sa Sportifico timom pred revanš meč u Ligi Šampiona za igrače do 19 godina. Posle trijumfa od 1:0 u Trondhajmu, podmladak ekipe sa Banovog Brda sa “Zekom“ na čelu dočekaće Rozenborg 23. novembra u Beogradu.

Odnedavno sedište Sportifico tima u Daničarevoj ulici posećuju naši članovi, koji se osim sportskim kvalitetima ističu i ljudskim osobinama, pa tako predstavljaju primer za one koji dolaze.

Zehrundin je donedavno bio neizostavni deo omladinske reprezentacije Srbije, koja se sa dve pobede i jednim porazom u grupi plasirala na završnicu Prvenstva Evrope. Ipak, poziv u nacionalni tim izostao je sada kada je u top formi.

“To mi je samo dodatna motivacija i podstrek za dalji rad jer se kvalitet na kraju ne može izbeći”, rekao nam je Mehmedović tokom posete Sportificu.

Svoje nastupe sa terena potvrdio je statusima na Sportifico mreži, a u prethodna tri meča čak dvaput je zaslužio titulu igrača utakmice. Ipak, najvažnije od svega mu je da sa svojim timom sačuva prednost od jednog gola iz Norveške i nastavi da živi najveći san mladog fudbalera – igranje u Ligi Šampiona.

Zehrudin Mehmedović status sa utakmice Sportifico

Zehrudin Mehmedović postavlja prvi status sa utakmice na Sportifico mreži | Foto: Stefan Ignjatović

Zehrudin je sportista koji poseduje sve vrednosti u koje Sportifico društvena mreža čvrsto veruje i koje želimo da prenesemo na mlade igrače u razvoju. Naša platforma idealna je sredina za sportiste čiji je san da se jednog dana nadmeću sa najboljim vršnjacima u Evropi i svetu.

Sportifico sportista ističe se kvalitetima na terenu i van njega, neko je kome je fer plej podjednako važan kao i rezultat, ali čiji je lični učinak direktno podređen rezultatu ekipe.

Sportifico, jedina društvena mreža posvećena perspektivnim sportistima i trenerima, u podršci mladim talentima kao što je Zehrduin pronalazi najveću motivaciju za dalji rad i razvoj.

Rezultat u seniorskom uzrastu zavisi od posvećenosti u najranijem periodu, kako igrača, tako i njihove okoline, o čemu su i brojni vrhunski sportisti već govorili za Sportifico ProFeed.