Upoznajte Sportifico članove

Dimitrije Ristović: FK Borac Čačak

Dimitrije Ristović ima 15 godina i igra na poziciji napadača u FK Borac iz Čačka.

Dimitrije Ristović: FK Borac Čačak

Dimitrije Ristović vodi loptu na utakmici | Foto: Privatna arhiva

Sa Sportifico zajednicom podelio je svoj učinak sa 18 utakmica na kojima je šest puta asistirao saigračima i postigao 14 golova , uz 54 šuteva u okvir i 31 van okvira gola. Pored toga, na pet mečeva proglašen je najkorisnijim igračem.

Na utakmici odigranoj 8.4.2017. godine, FK Borac trijumfovao je nad ekipom FK Javor Matis iz Ivanjice rezultatom 2:0. Dimitrije bio najbolji igrač susreta i direktno doprineo pobedi, jednom se upisao u listu strelaca a kod drugog gola je asistirao.

Duel između FK Borac Čačak i FK Sloga Požega završen je rezultatom 2:1 u korist Čačana, a Dimitrije je proveo 74 minuta u igri. Bio je strelac oba gola pa je poneo epitet igrača utakmice. Ovo je bila veoma važna pobeda njegovog tima za plasman u viši rang.

Dimitrije Ristović: FK Borac Čačak

Dimitrije Ristović u dresu reprezentacije Zapadne Srbije | Foto: Privatna arhiva

U jednom od svojih statusa, Dimitrije je sa Sportifico zajednicom podelio i jedno od svojih dostignuća. Pre tri godine bio je deo reprezentacije Fudbalskog saveza Zapadne Srbije, koja je okupila najbolje pionire u regionu.

Još jedan od statusa koji se ističe je i njegova debitantska utakmica koju je odigrao u avgustu prošle godine. Borac je savladao sa 2:0 ekipu FK Jedinstvo Putevi, a oba gola postigao je upravo Dimitrije.

Sportifico zajednici pridružio se u aprilu i podelio svoj učinak sa svih utakmica koje je odigrao ove sezone, a pored toga na svom profilu ima i veliki broj fotografija. Do sada se povezao sa 26 igrača i trenera i oni su njegove atribute podržali 57 puta, među kojima se ističe šut, skok, udarac glavom i disciplina.