Upoznajte Sportifico članove

Dimitrije Sibinović: FK Kruševac

Dimitrije Sibinović ima 14 godina i igra na poziciji desnog beka u FK Kruševac. Sa Sportifico zajednicom podelio je učinak sa 16 utakmica na kojima je postigao šest golova i zabeležio 11 asistencija uz 29 šuteva u okvir i 15 šuteva van okvira gola. Pored toga, imao je i 36 uspešnih startova, a dva puta je poneo epitet igrača utakmice.

Dimitrije Sibinović: FK Kruševac

Dimitrije Sibinović sa kapitenskom trakom | Foto: Privatna arhiva

Prva utakmica koju je podelio sa Sportifico zajednicom je susret njegovog tima i ekipe FK Aleksandrovac u kojoj je trijumfovao FK Kruševac, a Dimitrije postigao jedan gol i dve asistencije uz tri šuta u okvir gola i četiri uspešna starta što mu je donelo titulu igrača utakmice.

U utakmici odigranoj 3. decembra 2016. godine između FK Kruševac i FK Libero, koja je završena pobedom domaće ekipe (4:2), ovaj četrnaestogodišnji kapiten je dva puta asistirao saigračima.

Dimitrije je postao deo Sportifico društvene mreže u oktobru 2016. godine, a na mreži se povezao sa 15 fudbalera i trenera. Pored učinka sa ovih utakmica, Dimitrije je sa Sportifico zajednicom podelio i najzanimljivije detalje sa prijateljskih utakmica i treninga. Takođe, Dimitrije je na mreži podelio veliki broj fotografija sa terena, a saigrači su podržali njegove fudbalske atribute 51 put.