Upoznajte Sportifico članove

Đorđe Kuzeljević: FK Crvena Zvezda

Đorđe Kuzeljević ima 19 godina i radi kao pomoćni trener u FK Crvena Zvezda. Sa Sportifico zajednicom podelio je 27 statusa sa utakmica na kojima je predstavljen učinak ekipa koje je trenirao u poslednje dve godine.

Prethodne sezone Đorđe je vodio tim FK BIP iz Čačka. Na 19 utakmica zabeležili su sedam pobeda, tri nerešena rezultata i devet poraza uz 24 postignuta i 28 primljenih golova. U sezoni 2016/17 nalazi se na poziciji pomoćnog trenera FK Crvena Zvezda, a njegova ekipa je na osam mečeva ostvarila sedam pobeda i samo jedan poraz uz gol razliku 43:5.

Đorđe Kuzeljević FK Crvena Zvezda

Pomoćni trener Đorđe Kuzeljević sa peharom osvojenim na turniru BALKANICA CUP Winter Sandanski | Foto: Privatna arhiva

Mladi trener iz Čačka poseduje UEFA B licencu od septembra 2016. godine i vodi selekciju dečaka uzrasta do 12 godina u FK Crvena Zvezda. Učinak ekipe koje vodi, kao i njegov lični doprinos vidi se u statistici karijere na njegovom Sportifico profilu.

Sredinom februara 2017. godine održan je međunarodni turnir BALKANICA CUP Winter Sandanski na kojem je ekipa FK Crvena Zvezda osvojila prvo mesto. Na putu do finala savladane su ekipe: FK  Ohrid 9:0, Lokomotiv Plovdiv 10:0,PFC Lokomotiv Sofia 5:0, FC Vitosha Bistritsa 3:1 i u finalu FK Tzarsko Selo rezultatom 4:2.

Đorđe je postao deo Sportifico društvene mreže u oktobru 2016. godine i tako se pridružio jedinstvenom sportskom okruženju koje pruža mogućnost da se trenuci iz sportske karijere podele sa celom sportskom zajednicom i na mreži se povezao sa 14 sportista i trenera.