Upoznajte Sportifico članove

Dragan Delić: ŽFK Sremice

Dragan Delić ima 44 godine, poseduje UEFA A licencu i trenere je ekipe ŽFK Sremice.

Sa Sportifico zajednicom podelio je učinak ŽFK Sremice sa 10 utakmica na kojima su njegove igračice ostvarile osam pobeda, jedan remi i samo jedan poraz. Uz to, postigle su ukupno 58 golova, a samo 17 puta lopta je završila u njihovoj mreži.

Dragan Delić: ŽFK Sremice

Dragan Delić i jedna od njegovih igračica sa osvojenim peharom | Foto: Privatna arhiva

Ekipa iz Sremske Mitrovice je u ovoj odličnoj sezoni u Razvojnoj ligi Sever, uz veliki broj pobeda postigla i mnogo golova. Na čak tri utakmice slavile su rezultatom 9:0.

Jedini poraz doživele su od prvoplasirane Vojvodine, dok su nerešeno igrale sa Spartakom.
Prvenstvo su završile imresivnom pobedom od 10:1 nad vršnjakinjama ŽFK Inđija, a trener Delić je pružio šansu svim igračicama.

Za kraj sezone učestvovali su na turniru u organizaciji ŽFK Rad. Draganova ekipa je u konkurenciji 10 klubova uspela da izbori finale, ali je pehar otišao u ruke devojčica iz FK Sloga Radnički Zemun.

Pored statusa sa utakmica i dostignuća, Dragan je na svoj profil uneo i istoriju karijere. Prvi angažman bio je FK LSK Laćarak, gde je najpre vodio pionirsku selekciju, a potom i kadete i seniore. Usledio je rad sa pionirima FK Sremac Jarak, a pre svog sadašnjeg kluba bio je trener u FK Radnički iz Sremske Mitrovice.

Dragan je postao deo Sportifico zajednice u februaru 2017. godine i do sada se povezao sa 29 igrača i kolega.