Upoznajte Sportifico članove

Filip Milić: FK Jagodina

Filip Milić ima 15 godina i igra na poziciji levog ofanzivnog veznog igrača u FK Jagodina.

Sa Sportifico zajednicom podelio je svoj učinak sa tri utakmice iz prvog dela sezone na kojima je odigrao 270 minuta i postigao tri gola i tri asistencije. Pored toga, Filip je uputio 10 udaraca u okvir i šest udaraca van okvira gola, a jednom je poneo epitet igrača utakmice.

Prva utakmica koju je podelio sa Sportifico zajednicom je susret između FK Jagodina i FK Hajduk Veljko Negotin u okviru Kadetske lige FS RIS. Meč je završen rezultatom 4:1 u korist domaćeg tima, a Filip se istakao golom i asistencijom, dok je ukupno imao pet šuteva ka golu protivnika.

Filip Milić FK Jagodina

Filip Milić na utakmici | Foto: Privatna arhiva

U utakmici odigranoj 12. novembra 2016. godine njegova ekipa je nadigrala FK Radnik Surdulica i zasluženo trijumfovala rezultatom 3:0. Filip je postigao jedan pogodak iz četiri šuta ka golu protivnika, a zahvaljujući dobroj partiji koju je pružio proglašen je za igrača utakmice.

Ekipa FK Jagodina gostovala je u Nišu ekipi Kopernikusa u utakmici odigranoj 30. novembra 2016. godine. Filip je proveo svih 90 minuta na terenu. Njegov tim trijumfovao je rezultatom 8:1, a on je pobedi doprineo jednim postignutim golom uz dve asistencije.

Filip je postao deo Sportifico društvene mreže u novembru 2016. godine, a na mreži se povezao sa 6 fudbalera i trenera. Pored učinka sa utakmica, Filip je sa Sportifico zajednicom podelio i fotografije sa timom koje su mu pomogle da se bolje predstavi svim fudvalerima i trenerima na Sportifico društvenoj mreži.