Upoznajte Sportifico članove

Igor Petrović: UFK Studentski grad

Igor Petrović ima 25 godina i igra na poziciji desnog krila u UFK Studentski grad.

Igor je sa Sportifico zajednicom podelio svoj učinak sa devet utakmica na kojima je postigao pet golova i tri puta asistirao saigračima. Pored toga uputio je 18 šuteva u okvir i 14 van okvira gola, a imao je i 25 uspešnih startova.

Igor Petrović: UFK Studentski grad

Igor Petrović vodi loptu na utakmici Foto: Privatna arhiva

Početak sezone i prva prvenstvena utakmica bile su pravi povod za prvi status na Sportifico mreži. UFK Studentski grad slavio je rezultatom 3:0 nad FK 011, a dvadesetpetogodišnji krilni igrač uspeo je da zatrese mrežu protivnika i jedim golom doprinese pobedi svog tima.

U pripremnoj utakmici pred početak drugog dela sezone Studenti su uspeli da savladaju vodeću ekipu višeg ranga, FK Poštar, rezultatom 3:1. Igor je asistirao pri jednom golu, a i sam se upisao u listu strelaca.

Igor se pridružio Sportifico zajednici u septembru 2016. godine i pored učinka sa utakmica, podelio je i fotografije i statuse sa treninga svog tima. U statusima sa utakmica uz svoj učinak koristi priliku da pohvali i istakne doprinos svojih saigrača. Na mreži se povezao sa 19 trenera i fudbalera a oni su 93 puta podržali njegove atribute, od kojih se izdvajaju šut, dodavanje, dribling, završnica, kretnja bez lopte, agilnost i snaga.