Upoznajte Sportifico članove

Jovana Radulović: ŽFK Rad

Jovana Radulović ima 16 godina i igra na poziciji levog krila u ŽFK Rad.

Jovana je sa Sportifico zajednicom podelila svoj učinak sa 12 utakmica na kojima je postigla šest golova i zabeležila pet asistencija. Uputila je devet šuteva u okvir i tri van okvira gola, a pored toga je imala i deset uspešnih startova.

Jovana Radulović: ŽFK Rad

Jovana Radulović u dresu svog kluba Rad Foto: ŽFK Rad

Na utakmici između ŽFK Rad i ŽFK Šampion, Jovana je ponela je epitet igračice utakmice. Građevinarke su trijumfovale sa čak 14:0 a šesnaestogodišnja fudbalerka je četiri puta zatresla mrežu rivalki i uz to zabeležila i jednu asistenciju.

Na meču koji je odigran 15.05.2016. godine, ŽFK Rad slavio je rezultatom 3:1 nad ŽFK Sloga Radnički. Jovana je asistirala pri jednom golu, a pored toga je i sama uspela da savlada protivničkog golmana i upiše se u listu strelaca.

Jovana se sa svojim timom pridružila Sportifico zajednici u septembru 2016. godine. Uz svoja postignuća, podelila je i veliki broj slika sa utakmica, turnira i prezentacija. Na mreži se povezala sa 41 trenerom i igračem a oni su njene atribute podržali 48 puta, među kojima se izdvajaju startovanje, agresivnost i srčanost.