Kreće pravo takmičenje – budi u Sportifico timu sezone

Izabrali ste idealni tim poznatih fubalera za proteklu sezonu, a kao što smo i najavili, to je bilo samo zagrevanje. Sledi prava utakmica – takmičenje za Sportifico Tim sezone talentovanih fudbalera!

 

 

Svi članovi Sportifico mreže sada će imati priliku da pobede i prikažu svoje uspehe i dobre partije iz prethodne sezone. Evo protokola takmičenja:

 

Prozivka
Kako da se priključiš takmičenju?

Na širem spisku za Sportifico tim sezone mogu se naći svi fudbaleri, fudbalerke i treneri koji imaju profil na Sportifico mreži. Ukoliko još nemaš profil, pridruži se odmah.

– Skini aplikaciju ovde: LINK.
– Napravi profil

Pripreme
Kako da se pripremiš za takmičenje?

Prvi korak kojim se šanse za mesto u Sportifico Timu sezone povećavaju jeste popunjavanje profila. Unesi svoje podatke, postavi statuse sa utakmica iz prethodne sezone, popuni CV! Dodavanjem opisa i kvalitetnih fotografija u statusima možeš privući 87% više pažnje na svoj CV i statistiku.

 

Formacija
Ko može da se nađe u Timu sezone?

U Sportifico Timu sezone naći će se fubaleri, fudbalerke i trener koji budu imali najviše Aplauza na svom Sportifico CV-ju. Mesta ima za golmana, levog i desnog beka, dva štopera, levo i desno krilo, dva centralna vezna igrača, dva napadača, kao i trenera. Mesto je tvoje ako nadmašiš po broju Aplauza one koji igraju na istoj primarnoj poziciji kao ti.

 

Početak utakmice
Kada počinje takmičenje?

Utakmica počinje kada zaradiš svoj prvi Aplauz. Možeš ući i u 90. minutu i rešiti pitanje pobednika. Pripremi dobru taktiku za prikupljanje Aplauza i nagrada je tvoja.

 

Gol
Kako do pobede?

Svaki put kada podeliš status sa utakmice na Fejsbuk, povećavaš šanse da zaradiš Aplauze koji ti mogu doneti mestu u Sportifico Timu sezone.

Asistencija
Kako da pomogneš saigracima da izbore mesto u Timu sezone?

Možeš pomoći i svojim saigračima i treneru da uz tebe zauzmu mesto u Sportifico Timu sezone. Podeli njihove dobre statuse i asistiraj im da zasluže Aplauze.

 

Penal
Kako da prijatelji vide sve tvoje statuse?

Kada staviš loptu na belu tačku, šanse za postizanje gola se povećavaju. Odsviraj penal u svoju korist, podeli celokupan CV i zaradi Aplauze vredne mesta u Sportifico Timu sezone.

 

Aplauz
Kako se prikupljaju bodovi?

I kada se pobeđuje i slavi, i kada uprkos trudu lopta nikako neće u gol – Aplauz je tu da nagradi i motiviše. Samo jednim klikom podeli status o svojim uspesima i dobrim partijama na Fejsbuk i prijatelji, porodica i ljudi koji prate tvoju karijeru mogu ti davanjem Aplauza pružati podršku u svakom trenutku.

 

Publika
Ko sve može da ti da Aplauz?

Fudbaleri, fudbalerke i treneri sa Sportifico mreže posmatraju svaki trenutak karijere koji zabeležiš, ali tvoji uspesi i učinak sa terena spremni su i za milionski stadion. Kada podeliš status na Fejsbuk, možeš okupiti svoje navijače koji ti Aplauzima daju vetar u leđa i guraju te ka pobedi.

 

Sudije
Ko nadgleda takmičenje?

Sportifico Tim pomno će pratiti smer kretanja statusa, kao i rezultat i broj Aplauza. Prati signalizaciju i pronađi pravi put do mesta u Sportifico Timu sezone.

 

Semafor
Gde možeš pratiti stanje na tabeli?

U svakom trenutku znaćeš rezultat utakmice i koliko te Aplauza deli od mesta u Sportifico Timu sezone. Na Top Talent listi nalaziće se članovi koji u tom trenutku imaju najveći broj Aplauza, a tvoje je da mesto na toj listi zaslužiš.

Kraj utakmice
Kada se takmičenje završava?

Tokom čitave utakmice Sportifico će vas obaveštavati koliko je vremena ostalo, a zajedno ćemo odbrojavati u finišu utakmice. Uz poslednji zvižduk sudijske pištaljke objavićemo Sportifico idealnih 11 i trenera koji su najbolje predstavili svoje karijere.

 

Pobednici
Šta dobijaju oni koji izbore mesto u Timu sezone?

Sportifico tim sezone, 11 članova i trener koji zasluže najveći broj Aplauza, očekuju važni sportski pokloni. Uključi se u takmičenje i saznaj šta smo sve pripremili za pobednike.

Popni se na postolje i zauzmi svoju poziciju u startnoj postavi debitantske sezone na Sportifico mreži.

 

p.s. Zašto Sportifico radi ovo?
Zašto CV, Aplauzi, Tim sezone…

Sportifico tim čvrsto veruje u važnost promocije sporta i sportista. Veliki je broj talentovanih i vrednih fudbalera, ali je malo onih koji rade na svom brendu i promociji.

Cilj je da kroz zanimljiv i savremen koncept Sportifico podstakne takmičarski duh sportista i da istovremeno podigne svest kod mladih talenata o važnosti profesionalnog povezivanja, predstavljanja svog razvoja i karijere.

Napravili smo najkompletniji Sportski CV. Advokat ima svoj. Doktor takođe. Od sada i talentovani fudbaler!

Predstavili smo prvu sportsku reakciju – Aplauz.
Sa preko 10.000 Aplauza koje su za nekoliko dana Sportifico fudbaleri zaradili, snažan efekat je već ostvaren. Očekujemo da ovo u velikoj meri motiviše sportiste za nove pobede!

Šampioni, vidimo se na terenu,
Vaš Sportifico saigrač!