Upoznajte Sportifico članove

Lazar Bogdanović: FK Dinamo Vranje

Lazar Bogdanović ima 17 godina i igra na poziciji centralnog veznog u FK Dinamo iz Vranja.

Sa Sportifico zajednicom, Lazar je podelio svoj učinak sa sedam utakmica na kojima se tri puta upisao u listu strelaca i pet puta asistirao saigračima, uz 12 šuteva u okvir i pet van okvira gola. Pored toga zabeležio je i sedam uspešnih startova i četiri faula. Na jednom od mečeva proglašen je igračem utakmice.

Lazar Bogdanović: FK Dinamo Vranje

Lazar Bogdanović na zagrevanju pre početka meča | Foto: Privatna arhiva

Na meču odigranom 25.03.2017. godine njegov tim doživeo je poraz od FK Trayal iz Kruševca rezultatom 6:3. Lazar je proveo 40 minuta u igri i za to vreme postigao gol i zabeležio asistenciju.

U 10. kolu Omladinske lige FS RIS, FK Dinamo Vranje savladao je ekipu FS Vlasina sa čak 8:1. Lazar je dva puta uspeo da savlada čuvara mreže rivala, a upisao je i jednu asistenciju. Proveo je svih 90 minuta u igri i zahvaljujući sjajnoj partiji poneo epitet igrača utakmice.

Sedamnaestogodišnji fudbaler pridružio se Sportifico zajednici u januaru 2017. godine, a pored svoje statistike i rezultata podelio je i veliki broj fotografija, kao i podatke o svom prethodnom klubu. Na mreži se povezao sa 35 igrača i trenera a oni su njegove atribute podržali 127 puta, među kojima se ističu fizička sprema, brzina, šut i dribling.