Upoznajte Sportifico članove

Nikola Kopre: OFK Bečej

Nikola Kopre ima 14 godina i igra na poziciji napadača u OFK Bečej.

Nikola Kopre: OFK Bečej

Nikola Kopre, najbolji strelac turnira u malom fudbalu | Foto: Privatna arhiva

Sa Sportifico zajednicom podelio je statuse sa 11 utakmica na kojima je postigao pet golova i zabeležio devet asistsencija uz 19 šuteva u okvir i 16 van okvira gola. Pored toga, imao je i tri uspešna starta i tri faula, a dva puta dobio je žuti karton. Od 11 utakmica, na čak četiri je poneo epitet najkorisnijeg igrača.

OFK Bečej savladao je 28.05.2017. godine OFK Vrbas rezultatom 3:0, a najbolji igrač susreta bio je Nikola zahvaljujući jednom golu i jednoj asistenciji.

Meč između OFK Bečej i FK Vrbas odigran je 09.10.2016. godine a Nikolin tim ubedljivo je trijumfovao rezultatom 7:0. On se na ovoj utakmici jednom upisao u listu strelaca a pored toga zaslužan je bio za još jedan pogodak, gde se našao u ulozi asistenta.

Nikola Kopre: OFK Bečej

Nikola Kopre na kampu Fudbalskog saveza Srbije | Foto: Privatna arhiva

Nikola je postao deo Sportifico zajednice u oktobru 2016. godine i do sada se povezao sa 16 igrača i trenera. Pored statusa sa utakmica, na mreži je podelio i neka od svojih dostignuća.

Sa svojim klubom je početkom godine osvojio Zimski turnir u malom fudbalu Novi Bečej, a pored toga proglašen je i najboljim strelcem turnira. Pre dve godine bio je učesnik kampa Fudbalskog saveza Srbije.