Upoznajte Sportifico članove

Njegoš Janjušević: FK Jedinstvo Putevi, Užice

Njegoš Janjušević ima 20 godina i desni je bek u FK Jedinstvo Putevi iz Užica.

Njegoš je sa Sportifico zajednicom podelio svoj učinak sa dve utakmice Srpske lige grupa “Zapad” iz prvog dela sezone na kojima je odigrao 180 minuta i zabeležio jedan gol i jednu asistenciju. Pored toga, imao je dva šuta u okvir i jedan van okvira gola, kao i 12 uspešnih startova.

On je u utakmici odigranoj 2. oktobra između ekipa FK Jedinstvo Putevi  i i FK Mokra Gora proveo svih 90 minuta u igri i postigao vodeći pogodak u 23. minutu, a njegova ekipa je na kraju trijumfovala rezultatom 2:0. Na tom meču on je zabeležio 7 uspešnih startova i zasluženo se našao u idealnom timu kola Srpske lige grupa “Zapad”.

Ovaj dvadesetogodišnjak iz Prijepolja je u porazu pred domaćom publikom upisao asistenciju za jedini pogodak njegove ekipe protiv FK Sloga Požega. Na ovoj utakmici je takođe proveo svih 90 minuta u igri i imao je pet uspešnih startova, ali sve to nije bilo dovoljno da njegova ekipa zabeleži pozitivan rezultat.

Njegoš je postao deo Sportifico društvene mreže u januaru 2017. godine, a na mreži je, pored svog učinka sa ovih utakmica, podelio i veliki broj slika sa terena i isečke iz novina.