NOVI UPDATE SPORTIFICO MREŽE

Nove funkcionalnosti – Sportifico spreman za novu sezonu

Posle uspešne debitantske sezone, Sportifico nije odmarao i već je spreman za nove izazove. Tokom pripremnog perioda testirali smo taktike, tempirali formu, isprobavali formacije. Period prilagođavanja je prošao i svi noviteti su spremni – zajedno ulazimo jači u novu sezonu.

Evo najatraktivnijih pojačanja Sportifico mreže:

Sportifico CV – profesionalna biografija za sportiste

Sportifico update

Ukoliko želiš profesionalno da se baviš fudbalom, neophodno je da na vreme izgradiš sportsku biografiju pomoću koje ćeš se u najboljem izdanju predstaviti klubovima i sportskoj javnosti.

Tvoje je da pružiš maksimum na terenu, gradiš karijeru i popunjavaš profil, a Sportifico automatski kreira sportsku biografiju – Sportifico CV. Link dalje prosleđuješ klubovima, trenerima ili ljudima koji te podržavaju.

Prijava putem Fejsbuka – jednim klikom do Sportifico mreže

Prijava na Sportifico mrežu sada može biti brža i jednostavnija. Uvođenjem opcije prijavljivanja putem fejsbuka, samo jednim klikom možete se prijaviti na Sportifico mrežu.

Sportifico update

 

Sportifico updateDo sada su tvoje uspehe mogli pratiti fudbalerke, fudbaleri i treneri na Sportifico mreži, a uvođenjem nove opcije svoje statuse i Sportifico CV možeš automatski podeliti sa prijateljima na fejsbuku. Kada podeliš status na fejsbuk, Sportifico ti kreira jedinstveni novinarski naslov na osnovu rezultata i tvog učinka, forme i uspeha.

Sportifico update

Kada naporno treniraš, ulažeš u karijeru i pružaš maksimum na terenu, potrebna ti je podrška kao motiv za dalji rad, kao i nagrada za sva postignuća. Na Sportifico mreži dostupna je prva sportska reakcija – Sportifico aplauz. Tvoji prijatelji, navijači, saigrači, protivnici i stručnjaci iz sveta sporta mogu aplaudirati tvom  Sportifico CV-u.

Top talent – nađi se u društvu najboljih

Sportifico update

Na Top talent listi nalaze se najaktivniji članovi Sportifico mreže koji imaju najveći broj aplauza na svom CV-u. Zaradi ovacije svoje publike i nađi se u društvu najtalentovanijih.

Sa ovakvom formacijom, uz pojačanja koja smo vam predstavili, spremni smo da zajedno sa vama odigramo sezonu iz snova. Skinite najnoviju verziju Sportifico aplikacije i uživajte u punom sportskom doživljaju uz nove funkcionalnosti.