Upoznajte Sportifico članove

Petar Jovanov: OFK Beograd

Petar Jovanov ima 15 godina i igra desnog beka u OFK Beograd. Sa Sportifico zajednicom podelio je svoj učinak sa dve utakmice iz prvog dela sezone na kojima je odigrao 125 minuta i zabeležio jednu asistenciju. Pored toga, imao je dva šuta u okvir gola i tri uspešna starta.

Kapiten ekipe OFK Beograd je u utakmici odigranoj 14. novembra između ekipa OFK Beograd i FK Crvena Zvezda Mali Mokri Lug, proveo 65 minuta u igri i asistirao kod jednog pogotka u pobedi njegove ekipe rezultatom 6:0.

Petar Jovanov OFK Beograd

Petar Jovanov u ulozi kapitena | Foto: Privatna arhiva

Ovaj petnaestogodišnjak iz Beograda sa Sportifico zajednicom podelio je i svoj učinak sa utakmice protiv ekipe FK 011 koju je njegov tim izgubio rezultatom 3:2. Na ovom meču odigrao je 60 minuta, imao jedan šut u okvir gola i dva uspešna starta.

Petar je postao deo Sportifico društvene mreže u septembru 2016. godine, a na mreži je, pored svog učinka sa ovih utakmica, podelio i veliki broj fotografija kojima se predstavio svim fudbalerima i trenerima na mreži. Njegovi saigrači i trener Dejan Simić su podržali njegove fudbalske sposobnosti 76 puta, dok se kao najznačajnije izdvajaju ubacivanje, dodavanje, disciplina, fizička spremnost i izdržljivost.