Sa terena

Porodica raste – i ekipe iz Jagodine na Sportifico mreži

Ženski i muški fudbalski klub Jagodina pridružili su se sve većem broju timova na Sportifico društvenoj mreži.

Miroslav Jevremović, pomoćnik selektora U17 ženske reprezentacije i trener ŽFK Jagodina, ugostio je članove Sportifico tima, a tom prilikom održane su tri prezentacije.

Omladinci FK Jagodina Sportifico

Dejan Kaplanović i Miroslav Jevremović sa omladincima FK Jagodina na prezentaciji Sportifico društvene mreže | Foto: Dušan Mihajlović, Sportifico

Osim uprave kluba, sa Sportificom je upoznata i selekcija omladinaca koju predvodi Dejan Kaplanović, stručnjak koji je zaslužan za karijere mnogih igrača sa ovih prostora, kao i selekcija mlađih kadeta sa trenerom Nenadom Milovanovićem, nekadašnjim fudbalerom i trenerom mlađih kategorija FK Crvena Zvezda.

Iz selekcije koju vodi Dejan Kaplanović, čak sedam igrača nastupa za I tim FK Jagodina: Stefan Miladinović, Marko Mirkailo, Strahinja Jovančić, Marko Radosavljević, Luka Ivanović, Đorđe Petrović i Aleksa Milojević. Poruka koju klub šalje jeste da budućnost kako samog kluba, tako i srpskog fudbala leži u razvoju omladinskog pogona, jer uspeh u mlađim kategorijama pruža šansu za uspeh u seniorskoj konkurenciji.

ŽFK Jagodina Sportifico

Fudbalerke ŽFK Jagodina na prezentaciji Sportifico društvene mreže | Foto: Dušan Mihajlović, Sportifico

Sve selekcije postale su deo Sportifico zajednice, zajedno sa svojim trenerima koji su oformili TeamMates grupe radi lakše komunikacije i organizacije obaveza unutar tima:

„S obzirom da vodim više selekcija ŽFK Jagodina, od velike mi je koristi to što mogu da vodim više grupa. Treba biti u korak sa svetom, a Sportifico nam to omogućava“, istakao je tom prilikom Miroslav Jevremović.

FK Jagodina Sportifico

Prostorije kluba iz Jagodine |Foto: Dušan Mihajlović, Sportifico

Prilikom posete Jagodini, Sportifico tim je imao priliku da se upozna sa infrastrukturom sportskog centra, press salom u kojoj su održane prezentacije kao i samim terenima na kojima su prve fudbalske korake načinili brojni uspešni fudbaleri iz ovog regiona.

Fudbalerke istoimenog kluba pridružile su se Sportifico mreži i time zaokružile priču iz Jagodine na obostrano zadovoljstvo.