Upoznajte Sportifico članove

Siniša Nikolić: FK Mačva Šabac

Siniša Nikolić ima 14 godina, igra na poziciji desnog krila u FK Mačva iz Šapca i učestvovao je na selektivnim kampovima Fudbalskog saveza Srbije za igrače rođene 2003. godine.

Na Sportifico mreži, Siniša je podelio svoj učinak sa 26 odigranih mečeva na kojim je pet puta proglašen igračem utakmice. Ukupno je postigao 17 golova i zabeležio 32 asistencije. Pored toga, 83 puta je uspešno startovao i 39 puta faulirao protivničke igrače, a samo jednom je dobio žuti karton.

Siniša Nikolić: FK Mačva Šabac

Siniša Nikolić sa medaljom i peharom nakon osvojenog turnira | Foto: Privatna arhiva

Meč između FK Mačva i FK Mladost završen je rezultatom 9:1 u korist ekipe iz Šapca, a Siniša je odigrao 45 minuta i za to vreme postigao dva gola i dva puta asistirao saigračima, uz osam šuteva u okvir i jednim van okvira gola.

Na utakmici odigranoj 26.03. 2016. godine FK Mačva iz Šapca trijumfovala je rezultatom 6:3 nad istoimenom ekipom iz Bogatića. Siniša se dva puta upisao u listu strelaca, a tom učinku pridodao je i dve asistencije pa se izbor najboljeg pojedinca nije dovodio u pitanje.

Siniša se pridružio Sportifico zajednici u februaru 2017. godine, i do sada se povezao sa 17 trenera i igrača. Pored statusa sa utakmica na svoj profil uneo je i istoriju karijere, a podelio je i nekoliko fotografija sa mečeva.