Sportifico Tim sezone deo “Igrajmo za 16”

Sportifico zajednica ima svoje članove na Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ koji organizuje Radio-televizija Srbije od 2000. godine.

Učešće na turniru uzele su Danijela Kuhut, Jovana Radulović i Aleksandra Grujić, fudbalerke koje su svojim prošlosezonskim partijama obezbedile mesto u adidas Timu sezone Sportifico talenata.

Kuhut je potencijalna reprezentativka Srbije u futsalu, Radulovićeva jednako dobro predstavlja ŽFK Rad, dok je Grujićeva uzdanica Heroj Poleta.

Na turniru igram za “Hu-hu” ekipu, to je novi tim za mene, ali neke devojke poznajem od ranije. Prvu utakmicu smo izgubile sa 3:2, a drugu dobile ubedljivo 3:0, pa smo došle u baraž za plasman u polufinale, koji je na programu u nedelju. Igramo protiv ekipe RTS i nadamo se pobedi“, poručila je Aleksandra Grujić.

Među saigračicama koje u “Hu-hu” ekipi poznaje od ranije posebno mesto zauzima Danijela Kuhut. Sudeći prema rečima Grujićeve, Sportifico “veza” funkcioniše besprekorno, dok Kuhut na krilima te saradnje očekuje i plasman u polufinale.

Igrajmo za 16

Naše devojke iz Tima sezone – Aleksandra, Jovana i Daniela | Foto: Privatna arhiva

U prvoj utakmici smo se kasno probudile, pa smo poražene. U drugoj je bilo mnogo bolje, dominirale smo. Nadamo se da će tako biti i u nedelju i da ćemo se naći u polufinalu“, istakla je Danijela Kuhut.

Ukoliko budu uspešne u baražu i izbore plasman među četiri najbolje ekipe turnira, Grujićeva i Kuhut će za rivalku imati Jovanu Radulović, još jednu fudbalerku iz Sportifico Tima sezone.

Igram za tim Vojne akademije. Dobile smo obe utakmice do sad i čekamo polufinale. Ja nastavljam da radim vredno i pripremam se za nastavak sezone“, izjavila je Jovana Radulović.

Nadamo se da će do tog susreta doći. Tri fudbalerke iz našeg Tima sezone na terenu istovremeno obećavaju kvalitetan fudbal.