Sportifico tim u Londonu

U periodu od 28. marta do 4. aprila, Sportifico tim boraviće u Londonu i biće deo fudbalske Akademije “Saša Ćurčić” – tamo će podržati veliki broj mladih talenata iz SAD i Evrope koji će biti deo tog razvojnog događaja.

Nemanja Matic Srbija Chelsea Sportifico

Ruža Ilić u društvu Nemanje Matića | Foto: Dušan Mihajlović, Sportifico

Sportifico tim će tokom boravka u engleskoj prestonici prisustvovati brojnim sportskim dešavanjima i imati priliku da predstavi uspeh perspektivnih sportista i trenera koji su deo Sportifico zajednice međunarodnoj sportskoj javnosti i velikim sportskim imenima.

Neprosredno pre leta za London, imali smo čast da upoznamo Nemanju Matića, reprezentativca Srbije i prvotimca londonskog Čelsija. On se sa porodicom posle reprezentativnih obaveza vraća za Englesku gde ga već u subotu očekuje nastavak Premier lige protiv ekipe Kristal Palasa.

U skladu sa reputacijom koja ga prati, Nemanja je bio vrlo ljubazan i otvoren. Tokom ukrcavanja u avion izašao je u susret svim putnicima koji su želeli sa njime da se slikaju, a iz našeg razgovora imali smo priliku da se uverimo da je pristupačan i raspoložen za saradnju.

Očekujte još lepih i zanimljivih Sportifico vesti iz Londona.