Upoznajte Sportifico članove

Stefan Levićanin: FK Rad

Stefan Levićanin ima 17 godina i igra na poziciji centralnog veznog u FK Rad.

Stefan je sa Sportifico zajednicom podelio je svoj učinak sa tri utakmice iz prvog dela sezone na kojima je odigrao 185 minuta i zabeležio tri gola i tri asistencije. Pored toga, imao je šest šuteva u okvir i sedam van okvira gola, a jednom je bio najistaknutiji pojedinac utakmice.

On je u jako neizvesnoj utakmici odigranoj 8. oktobra između ekipa OFK Beograd i FK RAD, proveo 85 minuta u igri i bio najzaslužniji za pobedu njegove ekipe rezultatom 4:3. Na tom meču on je postigao tri gola a uz to je upisao i jednu asistenciju saigraču i na kraju zasluženo poneo epitet igrača utakmice.

Stefan Levićanin FK Rad

Stefan Levićanin u dresu reprezentacije Srbije | Foto: Privatna arhiva

U utakmici 14. kola prve omladinske lige Srbije, odigranoj 29. oktobra između FK RAD i FK Jagodina, Stefan je astistencijom doprineo pobedi njegove ekipe rezultatom 4:0. Na ovom meču on je uputio osam udaraca ka golu Jagodinaca ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Na gostovanju ekipi Radničkog u Nišu, Stefan je upisao još jednu asistenciju u pobedi njegove ekipe rezultatom 1:2. FK Rad zauzima četvrto mesto na tabeli Omladinske lige Srbije sa 34 boda, osam manje od prvoplasirane ekipe Brodarca.

Stefan je zajedno sa trenerom Srđanom Stojčevskim i fudbalerima iz FK Rad postao deo Sportifico društvene mreže u novembru 2016. godine. Saigrači su podržali njegove fudbalske atribute 10 puta dok se kao najveće prednosti izdvajaju dribling, završnica, dodavanje, šut, udarac glavom i disciplina.

Sportifico zajednica sa ponosom predstavlja mlade i perspektivne sportiste koji su svoj učinak sa treninga i utakmica podelili sa ostalim fudbalerima i trenirima na Sportifico društvenoj mreži.