Stefan Stanisavljević: OFK Paraćin

Stefan Stanisavljević ima 15 godina i igra na poziciji napadača u OFK Paraćin.

Sa Sportifico zajednicom, Stefan je podelio svoj učinak sa 18 utakmica na kojima je postigao 17 golova i šest puta asistirao saigračima, uz 46 šuteva u okvir i 13 van okvira gola. Pored toga, 43 puta uspešno je startovao i 10 puta faulirao protivničke igrače. Zahvaljujući svojim partijama tri puta je izabran za igrača utakmice.

Na meču protiv ekipe FK Junior iz Jagodine, OFK Paraćin trijumfovao je rezultatom 5:3. Stefan je proglašen najistaknutijim pojedincem ovog susreta zahvaljući odličnoj igri i tri postignuta gola.

Utakmica između OFK Paraćina i FK Jedinstvo Paraćin završena je rezultatom 8:4 u korist Stefanovog tima. On je ukupno tri puta uspeo da savlada protivničkog golmana od kojih je dva puta to učinio glavom. Ovakva partija donela mu je još jedom epitet igrača utakmice.

Stefan se u januaru 2017. godine pridružio Sportifico društvenoj mreži i do sada se povezao sa 27 igrača i trenera. Njegovi pratioci podržali su njegove atribute 17 puta, među kojima se ističu ubacivanje, završnica i kretnja bez lopte.