Upoznajte Sportifico članove

Tamara Jurišević: ŽFK Šumadija

Tamara Jurišević ima 21 godinu, igra na poziciji defanzivnog veznog i kapiten je ekipe ŽFK Šumadija iz Kragujevca.

Tamara je na Sportifico mreži podelila svoj učinak sa sedam utakmica na kojima je postigla tri gola i osam puta asistirala saigračicama, iz uz to uputila 15 šuteva u i 10 van okvira gola. Pored toga imala je osam uspešnih startova i tri faula. Takođe je dva puta ponela epitet igrača utakmice.

Tamara Jurišević: ŽFK Šumadija

Tamara Jurišević u dresu svog kluba ŽFK Šumadija Foto: Privatna arhiva

Gradski derbi između ŽFK Šumadije i ŽFK Trijumf završen je rezultatom 2:0 u korist Šumadinki. Tamara se nije upisala u listu strelaca ali je zahvaljujući svojoj asistenciji i dobroj igri u odbrani proglašena igračem utakmice.

Njen klub je 15.10.2016. godine savladao ekipu ŽFK Jagodina rezultatom 3:2. Tamara je pobedi doprinela golom u 39. minutu kada je uputila udarac sa 30 metara i loptu smestila tik u ugao. Pored toga zabeležila je i jednu asistenciju pa se izbor igrača utakmice nije dovodio u pitanje.

Tamara je postala član Sportifico zajednice pre dva meseca. Uz svaki status sa utakmica postavljala je i fotografije iz igre ali i isečke iz novina. Pored toga, podelila je i dostignuće svog tima uz fotografiju, osvojeno drugo mesto na turniru u Rekovcu ove godine. Na svoj profil unela je i istoriju svoje karijere. Tamara se na Sportifico mreži povezala sa 14 igrača i trenera, a oni su njene atribute podržali 43 puta, među kojima se izdvajaju dribling, agresivnost i izdržljivost.