Velika čast za Ivanu Boričić: Poziv za U17 reprezentaciju Crne Gore

Ako pitate uspešne sportiste koja je najveća čast koju su doživeli u karijeri, u najvećem broju slučajeva dobiće odgovor da je to – igranje za reprezentaciju!

Mali deo njih govoriće o individualnom uspehu, ili onom na klupskom planu, dok onaj znatno veći smatra da je vrhunac karijere dodirnut onog momenta kad je stigao poziv za državni tim.

Velika čast za Ivanu Boričić: Poziv za U17 reprezentaciju Crne Gore

Ivana Boričić na debiju za reprezentaciju Crne Gore do 15 godina postigla je dva gola i upisala asistenciju | Foto: Facebook, Ivana Boričić

Jer, biti deo najboljeg što tvoja zemlja ima i predstavljati je na pravi način, uistinu, predstavlja podvig za ponos.

Sa takvim iskustvom susrešče se i članica Sportifico društvene mreže Ivana Boričić.
Mlada, 13-godišnja fudbalerka ŽFK Mladost iz Podgorice dobila je poziv da zaigra za reprezentaciju Crne Gore do 17 godina na UEFA Razvojnom turniru, koji se od 22. do 27. aprila održava u Srbiji.

Za sjajnu veznu fudbalerku to će biti sjajna prilika da se oproba protiv rivalki starijih od sebe čak i do četiri godine.

Verujemo da Ivana neće imati veliki problem sa tim, pošto je svojevremeno na debiju za reprezentaciju do 15 godina pokazala kakvo umeće poseduje i sa dva gola i asistencijom zablistala u duelu sa Makedonijom.

Boričićevoj Sportifico zajednica pruža veliku podršku pred nove izazove u reprezentaciji. Željno iščekujemo da sa nama podeli utiske sa Razvojnog turnira!