Upoznajte Sportifico članove

Zehrudin Mehmedović: FK Čukarički

Zehrudin Mehmedović ima 18 godina i igra na poziciji polušpica u FK Čukarički.

Sa Sportifico zajednicom podelio je učinak sa pet utakmica odigranih u prvom delu sezone na kojima je postigao dva gola i zabeležio četiri asistencije uz 25 šuteva u okvir i 33 šuta van okvira gola. Pored toga, imao je i 12 uspešnih startova, a dva puta je poneo epitet igrača utakmice.

Zehrudin Mehmedović Fk Čukarički

Zehrudin Mehmedović u akciji | Foto: Sportifico

Mladi fudbaler iz Novog Pazara nastupa za ekipu FK Čukarički koja je bila predstavnik Srbije u UEFA Youth League. U utakmici odigranoj 19. oktobra u Beogradu između njegovog tima i ekipe NK Domžale, Zehrudin je postigao gol i zabeležio asistenciju što mu je donelo titulu igrača utakmice u pobedi njegove ekipe rezultatom 4:1.

Na meču Omladinske lige Srbije između FK Čukarički i FK Radnički Pirot, Zehrudin se jednom upisao u listu strelaca i tri puta asistirao saigračima za ubedljiv trijumf svog tima (8:1). Još jednom bio najistaknutiji pojedinac na susretu i sjajnu partiju krunisao je epitetom igrača utakmice.

Zehrudin je postao deo Sportifico društvene mreže u oktobru 2016. godine, a na mreži se povezao sa saigračima iz kluba. Pored učinka sa ovih utakmica, Zehrudin je sa Sportifico zajednicom podelio i najzanimljivije detalje sa mečeva UEFA Champions League za omladince, a te utakmice ste mogli da pratite uživo na našoj Facebook stranici. Takođe, Zehrudin je na mreži podelio veliki broj fotografija sa terena, a njegovi fudbalski atributi podržani su 17 puta.