Sportifico platforma: Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Pravila igre

Sledeći Uslovi (“Uslovi korišćenja”) regulišu pristup i korišćenje Sportifico platforme, sajtova, mobilnih aplikacija (u daljem tekstu: Sportifico mreža) i svih ostalih digitalnih sredstava kojima upravlja Sportifico D.O.O.

Pristupanjem, pretraživanjem, ili generalno korišćenjem Sportifico mreže, slažete se da budete obavezani ovim uslovima korišćenja usluge i svih srodnih politika ili smernica, uključujući i sve naknadne izmene ili modifikacije nad njima. Ako se ne slažete sa ovim uslovima korišćenja ili bilo kakvim promenama, nemojte pristupati ili na drugi način nastavljati da koristite Sportifico mrežu.

Definicije

 1. Sportifico je društvena mreža koja povezuje sportiste, trenere i druge aktere u sportu.
 2. Kada kažemo “Usluge” mislimo na funkcije i usluge koje stavljamo na raspolaganje, uključujući (a) naš veb sajt www.sportifico.com i bilo koje druge Sportifico brendirane ili kobrendirane sajtove (uključujući i pod-domene, međunarodne verzije, dodatke veb stranicama, i mobilne verzije); (b) našu Platformu app.sportifico.com; (c) Sportifico mobilne aplikacije i (d) druge medije, brendove, proizvode, usluge, softver, uređaje ili sisteme koji trenutno postoje ili će biti razvijeni u budućnosti. Sportifico zadržava pravo da odredi, po svom nahođenju, da neki od naših brendova, proizvoda ili usluga budu regulisani posebnim uslovima, a ne ovom Izjavom o pravima i odgovornosti.
 3. Kada kažemo “Platforma” mislimo na veb sajt i aplikacije naše društvene mreže koji omogućavaju članovima, uključujući programere i operatore veb sajtova, da dobiju informacije od Sportifico mreže, ili da pruže podatke nama.
 4. Kada kažemo “ProFeed” mislimo na naš zvanični blog gde možete pronaći kvalitetan sportski sadržaj.
 5. Kada kažemo “Veb sajt” mislimo na sve veb stranice na domenima i poddomenima Sportifico mreže van poddomena Sportifico Platforme (app.sportifico.com)
 6. Kada kažemo “Aplikacija” mislimo na Sportifico aplikacije koje koriste ili pristupaju Platformi.
 7. Kada kažemo “Sportifico za iOS” mislimo na Sportifico aplikaciju za iOS operativni sistem.
 8. Kada kažemo “Sportifico za Android” mislimo na Sportifico aplikaciju za Android operativne sisteme.
 9. Kada kažemo “Autorsko pravo” mislimo na sav autorski materijal pružen kroz Usluge, uključujući, ali ne ograničeno na, tekst, dizajn, informacije o proizvodima, grafike, slike, fotografije, zvuk i sve druge fajlove (datoteke), kao i njihov odabir, kompilacije i aranžman. SVA PRAVA SU ZADRANA na prethodno navedene i srodne elemente Sportifico mreže (Autorsko pravo © 2016 Sportifico D.O.O. i/ili njegovi davaoci licence).
 10. Kada kažemo “Robne marke” mislimo na sve robne marke u vlasništvu Sportifico D.O.O.
 11. Kada kažemo “Sadržaj” mislimo na bilo šta što Sportifico tim, članovi Sportifico platforme ili posetioci veb sajta objave ili podele koristeći Sportifico usluge.
 12. Kada kažemo “Podaci o članovima” mislimo na sve podatke obezbeđene od strane registrovanih Sportifico Članova.
 13. Kada kažemo “Članovi” mislimo na bilo koga ko poseduje nalog na Sportifico mreži.
 14. Kada kažemo “Posetioci” ili “Korisnici koji nisu članovi” mislimo na ljude koji nisu registrovani na Platformi i koji mogu da pristupe samo sadržaju dostupnom korisnicima koji nisu člnanovi.
 15. Kada kažemo “Prijavite grešku” mislimo na opciju kojom se može prijaviti situacija kada nešto nije u redu sa Vašim nalogom ili Uslugama uopšte. Sportifico pregleda sve izveštaje o greškama i ispraviće ih u najkraćem mogućem roku.
 16. Kada kažemo “Centar za pomoć” mislimo na podršku korisnicima i resurse koji obezbeđuju zadovoljstvo korisnika, gde možete pronaći često postavljana pitanja, (video) tutorijale i opcije za pomoć u realnom vremenu.
 17. Kada kažemo “Uslovi korišćenja” mislimo na ovaj dokument, resurs koji obezbeđuje sve informacije o uslovima korišćenja, privatnosti (Vaših) podataka, kako koristimo kolačiće da unapredimo korisničko iskustvo i smernice za ponašanje zajednice.
 18. Kada kažemo “Pravila igre” mislimo na skup pravila ponašanja za članove na Sportifico mreži.
 19. Kada kažemo “Spam” mislimo na sve forme neželjenog sadržaja ili zahteva koji se često objavljuju članu ili grupi članova Sportifico mreže. Ovo uključuje slanje iste poruke grupi korisnika u isto vreme, preterano postavljanje linkova ili slika u komentarima na Vremenskim linijama korisnika, i repetitivno slanje zahteva za prijateljstvo ljudima (članovima) koje ne poznajete lično. Spamovanje je kršenje Sportifico Standarda zajednice.

Šta je Sportifico?

Sportifico je društvena mreža za pojedince aktivne u sportu.

Naš cilj je da Sportifico mreža postane mesto okupljanja za igrače i trenere, gde mogu da se socijalizuju u sportsko-orjentisanom okruženju, stvaraju vredne veze, karijeru i organizuju svoje aktivnosti.

Dizajniramo potpuno jedinstven skup alata i iskustava. Sportifico će omogućiti članovima da naprave bogat portfolio koji prikazuje njihove sposobnosti, aktivnosti i dostignuća.

Kao trener, moći ćete da pronađete savršenog igrača za vaš tim. Sa bilo koje lokacije, moći ćete da tražite perspektivne igrače kao da ste na terenu, u bilo kojoj zemlji svetu.

Kao igrač, moći ćete da pretražujete i povežete se sa klubovima i trenerima za koje osećate da će vam najviše odgovarati u Vašoj karijeri. Osim toga, imaćete pristup znanju i iskustvu čitave zajednice koja Vam pomaže i koja Vas motiviše da postanete bolji igrač i profesionalni sportista.

Sportifico će ponuditi čitav paket funkcionalnosti i alata:

 1. Ličnu stranicu sa prezentacijom dostignuća i opcijama za snimanje i objavljivanje informacija o utakmicama i treninzima
 2. Prostor za timsku kolaboraciju sa kalendarom
 3. Dopisivanje uživo, lično i grupno ćaskanje
 4. Još mnogo alata i funkcionalnosti koje ćemo objavljivati pažljivo prateći i konsultujući našu zajednicu

Sportifico je napravljen sa jedinstvenim ciljem – da zadovolji potrebe i ispuni snove mladih, perspektivnih sportista kroz platformu koja aktivno pomaže razvoju njihovih karijera, od prvog kontakta sa sportom do trenutka kada mladi sportisti postaju profesionalci.

Prilika i radost koja proizilazi iz mogućnosti da delite svoj sportski život na Sportifico mreži će osigurati da nijedan udarac na gol, asistencija, obaranje ili skok ne budu zaboravljeni. Svako na Sportifico mreži će moći aktivno da podržava, prati i pomogne bilo kome u zajednici, bez obzira ko su, odakle dolaze ili kojim sportom se bave.

Svaki sportista na planeti bi trebalo da ima najbolje moguće uslove za razvoj karijere i uspeh radeći ono što iskreno voli.

Zato stvaramo okruženje u kome će svaki perspektivni sportista imati podjednaku priliku za sreću i uspeh, gde god da se nalaze u svetu.

Sport ovde živi.

Opšti uslovi

Registracija i kreiranje profila

Možete se registrovati na Sportifico mreži i napraviti profil preko našeg veb sajta (www.sportifico.com).

Kako biste se registrovali, moraćete da priložite sledeće podatke: Ime, Prezime, Sport koji aktivno trenirate, Vašu ulogu (igrač ili trener), Vaš klub i aktivnu e-mejl adresu. Pošto priložite navedene podatke kroz veb formu, dobićete e-mejl sa linkom za potvrdu na koji je potrebno da kliknete kako biste završili registraciju. Tek kada završite prethodno navedene korake, Vaša prijava za registraciju će biti uzeta u obzir i na razmatranje od strane našeg tima za podršku. Ovo znači da ćete biti zamoljeni da potvrdite svoj identitet individue koja je aktivna u sportu (igrač ili trener). Koristićemo javno dostupne podatke i informacije kako bismo potvrdili Vaš status, ali u ovoj fazi ćemo Vas možda zamoliti da priložite neki oblik potvrde koji dokazuje da ste aktivni u sportu, kao što je na primer lični identifikacioni dokument u kombinaciji sa Vašim sportskim sertifikatom, pristupnicom, članskom kartom, člancima iz novina, pismima preporuke od drugih igrača i/ili trenera, fotografijama sa skorašnjih utakmica/treninga Vašeg tima, itd. Ovo će možda biti neophodno kako bismo potvrdili Vaš identitet i ulogu u sportu, kako bismo mogli da stvorimo jedinstveno iskustvo za Vas i druge individue aktivne u sportu.

Takođe, pre nego što potvrdimo Vaš status možda ćemo Vas zamoliti da pozovete Vaše saigrače da se prijave za članstvo na Sportifico mreži, jer želimo da stvorimo mrežu na kojoj kompletni timovi imaju dodatnu vrednost u obliku alata i funkcionalnosti koje olakšavaju i unapređuju komunikaciju i organizaciju timskih aktivnosti.

Pošto potvrdimo Vaš status individue aktivne u sportu, dobićete e-mejl sa aktivacionim linkom koji će Vas odvesti na veb stranicu za kreiranje profila.

Ako niste akter u sportu (igrač ili trener), Vaš zahtev za registraciju će biti odbijen i nećete biti u mogućnosti da imate profil na Sportifico mreži, zato što želimo da naša platforma postane okruženje za igrače i trenere, gde će moći da se socijalizuju u okruženju fokusiranom na sport, stvaraju važne veze za svoje karijere i organizuju svoje i timske aktivnosti.

Minimalna starosna granica

Individue moraju ispuniti uslov minimalne starosne granice kako bi koristili usluge Sportifico mreže. Usluge nisu namenjene osobama mlađim od 13 godina. Sve informacije koje nekim slučajem prikupimo o osobama ispod starosne granice neće biti prikupljene sa namerom sa naše strane, te podstičemo korisnike i opštu javnost da nas upozori ukoliko primete da se tako nešto desilo. Sportifico će ukloniti sve informacije prikupljene od osoba mlađih od 13 godina sa svojih Usluga, iz baza podataka i svih vrsta zapisa. Iako pružamo Uslove korišćenja i Pravila igre za zajednicu, ne kontrolišemo direktno akcije članova na Sportifico mreži i nismo odgovorni za sadržaj i/ili informacije koje članovi objavljuju ili dele na Sportifico mreži.

Objavljivanje informacija i dopisivanje

Naše Usluge omogućavaju dopisivanje i deljenje informacija na mnogo načina, kao što je Profil, ProFeed, TeamMates, Talk (grupno dopisivanje) i Čet (dopisivanje 1 na 1).

Obratite pažnju da određene funkcionalnosti, kao što je TeamMates, mogu biti uvek zatvorenog karaktera, gde su informacije i podaci vidljivi samo članovima TeamMates grupe.

Objavljivanje statusa

Objavljivanjem statusa se smatraju objave koje Član može da postavi na svoju Vremensku liniju kako bi opisao svoja postignuća na treninzima i utakmicama, ili drugim događajima vezanim za sport i njegovu karijeru.

Drugi korisnici mogu da lajkuju i komentarišu objavljene statuse. Postoje tri vrste statusa: Utakmica, Trening i Drugo. ‘Drugo’ podrazumeva povrede, oporavak i postignuće, kao i sve buduće tipove sportskih događaja koje Sportifico planira da doda. U procesu postavljanja statusa, član pruža informacije o samom događaju, koji se zatim agregiraju i čuvaju u statistici karijere na profilnoj strani.

Povezivanje sa drugim korisnicima

Član Sportifico mreže ima mogućnost da prati druge članove ili ostvari konekciju putem zahteva za prijateljstvo. Ne morate biti prijatelj sa drugim korisnicima mreže kako biste ih aktivno pratili. Kada korisnik prihvati Vaš zahtev za prijateljstvo, moći ćete da im šaljete poruke.

TeamMates

Trener može napraviti TeamMates grupu, privatni prostor gde možete da komunicirate sa Vašim saigračima i trenerom, zakazujete i odgovarate da li prisustvujete događajima, i generalno razmenjujete ključne informacije preko timskog kalendara i sistema za grupno dopisivanje ‘Talk’.

Kada pozivate korisnike i koristite TeamMates, korisnici moraju poštovati sledeće:

Lozinke

Vi ste lično odgovorni za čuvanje lozinke koju koristite da pristupite Uslugama i bilo kojim drugim aktivnostima ili akcijama koje zahtevaju Vašu lozinku. Ohrabrujemo Vas da koristite ‘jake’ lozinke (koje koriste kombinaciju velikih slova, malih slova, brojeva i simbola) za Vaš nalog. Sportifico ne može i neće biti odgovoran za gubitak ili štetu nastalu Vašom nemogućnošću da napravite lozinku saglasno sa gore navedenim instrukcijama.

Pravila za sadržaj

Sav Sadržaj, bilo javno objavljen ili privatno poslat, je lična odgovornost korisnika koji je napravio Sadržaj. Potencijalno nećemo uvek biti u mogućnosti da pratimo i/ili kontrolišemo Sadržaj objavljen putem Usluga i ne možemo preuzeti odgovornost za isti. Svako korišćenje ili oslanjanje na Sadržaj ili materijale objavljene putem Servisa je na sopstvenu odgovornost.

Ne preporučujemo, ne podržavamo i ne garantujemo kompletnost, istinitost, tačnost, ili pouzdanost bilo kog Sadržaja ili komunikacija objavljenih putem Usluga, uključujući i mišljenja izražena putem Usluga. Molimo Vas da razumete da, korišćenjem Usluga, možete biti izloženi Sadržaju koji može biti uvredljiv, štetan, netačan, nezakonit ili na drugi način neprikladan, ili u nekim slučajevima, objavama koje nisu adekvatno obeležene ili su na drugi način obmanljive. Ni pod kojim uslovima Sportifico neće biti odgovoran za Sadržaj, uključujući, ali ne ograničeno na, bilo koje greške ili propuste u Sadržaju, gubitke i/ili štetu bilo koje vrste nastalu rezultatom korišćenja objavljenog Sadržaja, bilo na platformama u vlasnišvu Sportifico LLC ili na platformama trećih lica na koje je Sadržaj na bilo koji način dospeo.

Vi ste odgovorni za sopstveno korišćenje Usluga, i za bilo koji Sadržaj koji objavite i posledice toga. Trebalo bi da objavljujete samo Sadržaj za koji sami procenite da želite da delite sa drugima pod ovim Uslovima. Sportifico takođe daje svakom timu i njegovim članovima njihov lični, privatni timski prostor u kome članovi tima mogu da interreaguju kroz funkcionalnosti koje omogućava TeamMates. Sportifico može okončati, izmeniti, odložiti korišćenje ili ukinuti bilo koju Ulsugu ili mogućnost korišćenja bilo kojih fukcionalnosti u okviru Sportifico Usluga, u bilo kom trenutku.

Zadržavate Vaša prava na bilo koji Sadržaj koji objavite, pošaljete ili prikažete putem Usluga. Objavljivanjem, slanjem ili prikazivanjem Sadržaja na ili kroz Usluge, dajete nam internacionalnu, neekskluzivnu, licencu bez naknade (sa pavom podlicenciranja) da koristimo, kopiramo, reprodukujemo, procesiramo, adaptiramo, modifikujemo, objavljujemo, šaljemo, prikazujemo ili distribuiramo navedeni Sadržaj u svakom i svim oblicima medija ili metoda distribucije (trenutno poznatih ili naknadno razvijenih). Slažete se da ova licenca uključuje pravo da Sportifico pruža, promoviše, i unapređuje Usluge i kreira Sadržaj priložen u ili kroz dostupne Usluge drugim kompanijama, organizacijama ili individuama koje su partneri Sportifico mreže u saglasnosti sa Politikom Privatnosti.

Možda ćemo izmeniti ili prilagoditi Vaš sadržaj za slanje, prikazivanje ili distribuiranje preko računarskih mreža i u raznim medijima i/ili napraviti izmene u sadržaju koje su potrebne da se sadržaj prilagodi bilo kojim zahtevima ili ograničenjima bilo koje mreže, uređaja , usluga ili medija. Mi ćemo uložiti naše najbolje napore da ova vrsta modifikacije ili adaptacije Vašeg sadržaja ne menja suštinu sadržaja.

Zaštitni znakovi i Znakovi usluga

“Sportifico”, “Sportifico.com”, “Sportifico.rs” i Sportifico logotipi su zaštitni znaci, oznake usluga ili registrovani zaštitni znaci Sportifico D.O.O. ili njegovih dobavljača i davalaca licence, i ne mogu se kopirati, koristiti ili imitirati, u celini ili delimično, bez prethodnog pismenog odobrenja firme Sportifico D.O.O. ili njenih dobavljača ili davalaca licence. Ne smete koristiti meta tagove ili bilo koji drugi “skriveni tekst” koristeći bilo koji od gore navedenih oznaka bez dozvole Sportifico mreže.

Osim toga, sva zaglavlja, grafike, ikone, i skripte su uslužne marke, zaštitni znaci i/ili trgovačke oznake Sportifico mreže, i ne mogu se kopirati, oponašati, ili koristi, u celini ili delimično, bez prethodnog pismenog odobrenja Sportifico mreže. Sva ostala Sportifico imena ili logotipi navedeni u službi, ili bilo koje druge robne marke, registrovane ili ne, su vlasništvo njihovih vlasnika. Pozivanje na bilo koje proizvode, usluge, procese ili druge informacije, po trgovačkom imenu, robnoj marci, proizvođaču, dobavljaču ili na drugi način ne predstavlja ili podrazumeva odobrenje, sponzorstvo ili preporuku od strane Sportifico mreže.

Autorska prava i licence

Svi materijali koji podležu autorskim pravima i koji bi mogli da podležu autorskim pravima na Uslugama, uključujući, ali ne ograničavajući se na, tekst, dizajn, informacije o proizvodu, grafike, slike, fotografije, zvuk i druge fajlove, i izbor, obradu i uređenje istih (kolektivno, “Materijali”) podležu izjavi SVA PRAVA ZADRŽANA Autorska prava © 2016 Sportifico D.O.O. i/ili njegovi izdavači licenci.

Sportifico vam daje ograničenu licencu da koristite Usluge, za pristup i pregled materijala samo za Vaše lične informativne svrhe. Ova licenca ne uključuje i pravo da: (a) koristite Usluge ili Materijale za bilo šta osim za predviđenu svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo koji vid marketinga, prodaje, ili druge komercijalne svrhe; (B) koristite ‘frejming’ tehnike koje uključuju bilo koji deo Usluga, uključujući i sve slike koje se nalaze na Uslugama ili bilo koji tekst ili izgled ili dizajn bilo koje strane ili formular koji na stranici; (C) objavljujete, javno izlažete ili prikazujete, ili distribuirate bilo kojoj trećoj strani bilo koji Materijal, uključujući reprodukciju ili stavljanje materijala na bilo kojoj računarskoj mreži, odnosno emitovanje ili publikaciju medija; (G) da koristite izvedene upotrebe Usluga ili Materijala; ili (e) bilo kakvo sistematsko prikupljanje ili ekstrakciju podataka korišćenjem bilo kojeg ‘data majning’ pristupa, robota ili slične načine prikupljanja podataka ili ekstrakcije metodama.

Na Vas se ne prenosi nijedno drugo pravo ili licenca, implicitno, u skladu sa našim prethodnim objavama i akcijama ili na drugi način, u okviru ili za bilo koji patent, žig, ili vlasničkih prava nad Sportifico mrežom ili bilo kojom trećom stranom. Svako neovlašćeno korišćenje Usluga će prekinuti dozvolu ili licencu datu od strane Sportifico mreže vama pod ovim Uslovima korišćenja i može da krši važeći zakon, uključujući, ali ne ograničavajući se na, zakone o autorskim pravima, zakone u vezi zaštitnog znaka (uključujući i trgovački), i propise o komunikaciji i zakonima.

Šta jeste i nije dozvoljeno raditi na Sportifico mreži

Dozvoljeno – Slažete se da ćete:

Nije dozvoljeno – Slažete se da se nećete:

Ograničenja i odricanje od odgovornosti

Molimo Vas da ovu sekciju pročitate pažljivo pošto su u njoj izložena ograničenja odgovornosti od strane Sportifico mreže i njenih roditeljskih kompanija, podružnica, povezanih kompanija, zaposlenih, višeg menadžmenta, direktora, reprezenata, partnera i licencora (zajedničkim imenom “Sportifico Entiteta”). Ništa u ovoj sekciji nije napisano sa namerom da ograniči Vaša prava koja su Vam garantovana zakonom.

Sportifico Entiteti ne garantuju i ne reprezentuju, i odriču se svake odgovornosti za: (i) potpunost, tačnost, dostupnost, pravovremenost, bezbednost i pouzdanosti usluga ili bilo kog sadržaja; (ii) bilo kakve štete na vašem računarskom sistemu, gubitak podataka, ili druge štete koja proističe iz vašeg pristupa ili korišćenja usluga ili bilo kog sadržaja; (iii) brisanje, ili neuspeh da se skladišti ili prenese, svaki sadržaj i druge komunikacije održavane od strane Usluga; i (iv) da li će usluga zadovoljiti vaše zahteve ili biti dostupna na neometan, bezbedan način ili bez grešaka. Nijedan savet ili informacija, da li su pismeni ili usmeni, dobijeni od Sportifico entiteta ili preko Usluga, ne čini nikakvu garanciju ili reprezentaciju osim ako nisu izričito izloženi ovde.

 1. Ako neko podnosi tužbu protiv nas u vezi sa Vašim postupcima, sadržajem ili informacijama koje se nalaze na Sportifico mreži, Vi ćete nas obeštetiti i nadoknaditi štetu. Takođe nas nećete teretiti za bilo kakav oblik štete, niti nas držati odgovornim za troškove bilo koje vrste (uključujući pravne troškove) koje se odnose na takav zahtev. Iako smo obezbedili pravila za ponašanje članova, mi ne kontrolišemo direktno radnje i ponašanje članova na Sportifico mreži i nismo odgovorni za sadržaj ili informacije koje članovi prenose ili dele na Sportifico mreži. Mi nismo odgovorni za bilo kakav uvredljiv, neodgovarajući, nepristojni, nezakoniti ili na drugi način nepoželjan sadržaj ili informacije koje možete susresti na Sportifico mreži. Mi nismo odgovorni za ponašanje, bilo onlajn ili oflajn, bilo kog člana Sportifico mreže.
 2. Trudimo se da Sportifico bude dostupan uvek, bez grešaka (‘bagova’), i siguran, ali ga ipak koristite na vlastitu odgovornost. Pružamo Sportifico onakav kakav jeste, bez ikakvih izričitih ili podrazumevanih garancija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, podrazumevajuće garancije komercijalne prirode, pogodnosti za određenu namenu, i nekršenje. Mi ne garantujemo da će Sportifico uvek biti siguran, bezbedan i bez grešaka, ili da će Sportifico uvek funkcionisati bez prekida u radu, kašnjenja ili nedostataka. Sportifico nije odgovoran za postupke, sadržaj, informacije ili podatke o trećim licima, i vi nas, naše direktore, službenike, zaposlene i agente oslobađate od svih zahteva i štete, poznatih i nepoznatih, koje proizilaze iz ili su na bilo koji način povezani sa bilo kojim zahtevom koji potencijalno imate protiv takve treće strane.

Osim toga, Sportifico ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu, povrede ili druge posledice koje se mogu dogoditi Vašim korišćenjem Sportifico sadržaja (npr. video materijal i instrukcije koji opisuju vežbe za trening). Ovaj sadržaj je tu isključivo u informativne svrhe i Vi sami morate da odlučite da li možete bezbedno da pratite instrukcije. Mnoge atletske ili druge aktivnosti i hobiji, uključujući i one koji se mogu opisati ili prikazati kroz sadržaj na Sportifico mreži, treba da vršiti samo pod rukovodstvom kvalifikovanih stručnjaka i korišćenjem odgovarajuće sigurnosne opreme i osoblja. Vi prihvatate svu odgovornost i oslobađate Sportifico od svake odgovornosti nastale iz ili u vezi sa korišćenjem takvog sadržaja.

Važeći zakon i nadležni sud

Ovi Uslovi korišćenja će biti isključivo tumačeni u skladu sa zakonima Republike Srbije isključujući pravila koja se kose. Svaki spor koji nastane iz ili u vezi sa ovim uslovima se isključivo dostavlja i biće obrađen od strane nadležnog suda u Beogradu, u Republici Srbiji.

Sportifico komunikacije

Komuniciramo sa vama putem e-maila, obaveštenja postavljenih na Sportifico sajtovima ili aplikaciji, poruka prosleđenim na Sportifico obaveštenja (notifikacije), i drugih sredstava na raspolaganju putem Usluga, uključujući i obaveštenja na mobilnim aplikacijama (‘push’ notifikacije). Primeri ovih komunikacija uključuju:

(1) Komunikacije angažovanja i dobrodošlice – obaveštenja o tome kako da najbolje koristite naše usluge, nove funkcije, obaveštenja o ostalim Članovima sa kojima ste povezani i njihove aktivnosti, itd.;

(2) Komunikacije Usluga – one će pokriti dostupnost, bezbednost i druga pitanja u vezi funkcionisanja naših Usluga

Promene Uslova korišćenja

Sportifico zadržava pravo da promeni ili modifikuje bilo koji od uslova sadržanih u ovom Uslovima korišćenja, ili bilo koje politike Usluga, u bilo kom trenutku i po sopstvenom nahođenju. Ako Sportifico odluči da promeni ove Uslove korišćenja Usluga, Sportifico će postaviti novu verziju na Uslugama i ažurirati datum stupanja na snagu naveden iznad. Sve promene ili modifikacije ovih Uslova korišćenja ili politike biće na snazi nakon postavljanja revizija. Sve izmene ovih Uslova korišćenja Usluga, privatnosti i smernica zajednice će biti poslate na Vašu e-mejl adresu, kao obaveštenje na mobilnoj aplikaciji ili izjava na samoj platformi. Vaša kontinuirana upotreba Usluga nakon postavljanja bilo kakvih promena ili izmena predstavlja vaše prihvatanje takve izmene ili modifikacije. Trebalo bi da često pregledate ove Uslove korišćenja usluga i bilo koje druge važeće politike, uključujući njihove datume, kako biste ispratili i razumeli uslove koji se primenjuju.

Prekid korišćenja

Ako član prekrši ove Uslove korišćenja usluga, ili na drugi način stvara rizik ili moguću pravnu izloženost za Sportifico, možemo prestati da pružamo sve ili deo naših usluga tom Članu. Mi ćemo obavestiti Člana putem e-mejla ili sledeći put kada pokuša da pristupi svom nalogu. Član takođe može tražiti da njegov nalog bude obrisan u bilo kom trenutku u skladu sa našom Politikom privatnosti.

Pitanja i komentari

U nastojanju da stvorimo našu stranicu kao najbezbedniju moguću, pozivamo Vas da pošaljete svoje komentare i sugestije u vezi Uslova korišćenja & Politike privatnosti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Uslovima korišćenja & Politike privatnosti, kontaktirajte nas.