COERVER® ponovo okuplja trenere iz regiona

Coerver® Coaching akademija održaće još jedan u nizu Youth diploma intenzivnih kurseva, a ovoga puta treneri iz regiona okupiće se u Zagrebu u periodu od 12. do 14. juna.

Organizatori kursa su Coerver Coaching Srbija i Coerver Coaching Hrvatska u saradnji sa GNK Dinamo. Prva dva dana seminara rezervisana su za Youth diploma 1 obuku, dok će trećeg dana učesnici imati priliku da se upoznaju, teorijski i praktično, sa metodologijom rada Akademije fudbala GNK Dinamo.

 Coerver Coaching akademija

Alfred Galustian na jednom od seminara Coerver Coaching | Foto: Coerver®

Seminar je otvoren za trenere svih nivoa, a ”tajne” ove 33 godine stare metode preneće im jedan od osnivača – Alfred Galustian. Cilj kursa je da svaki učesnik bude u mogućnosti da samostalno napravi kompletan plan pojedinačnih treninga i treninga u ciklusima uz vežbe i igru po Coerver metodi, kao i da svoje treninge učini što zanimljivijim i efikasnijim.

Renato Pirša, tehnički direktor Coerver Coaching akademije za region, govorio je o osnovama ove metode u svom autorskom tekstu na Sportifico ProFeed-u, a treneri će u Zagrebu imati priliku da se još detaljnije upoznaju sa programom i čuje iskustva i mišljenja ostalih stručnjaka iz regiona.